Prin propunerea conceptului Outline dorim să dezvoltam un brand artistic neconvențional, care îsi propune să amenajeze spatiul ideal pentru o reprezentatie de tip performance, inedita, prin asocierea multiplelor contexte in care se poate manifesta. Datorita calitatii fluide a conceptului propus, tintim catre o modificare a modalitatii de receptare a actelor artistice prezentate printr-o contribuitie sustinuta la mediul cultural actual, care sa valorifice posibilitatile artistice ale comunitatii locale si sa impulsioneze o ramificare a intereselor publicului larg.
De asemenea, prin asocierea cu artisti validati national si international vom sustine vizibilizarea orasului Cluj ca platforma multiculturala in continua expansiune.

Un concept original care presupune interferente sonore si contururi vizuale ce concureaza pentru atentia spectatorului, intr-un cadru bazat pe ludicul arhitectural al locatiei, pastrand un dinamism echilibrat.


Implicatiile pe termen lung ale acestui proiect presupun promovarea unui tip de receptare care rezoneaza cu reprezentatiile de tip performance si mixed-media.  De asemenea, seria de evenimente incadrate sub numele Outline va contribui la deschiderea unei noi directii in ansamblul cultural-artistic.

Outline reprezinta proiectia individualitatii intr-un cadru stimulant si creativ, un spatiu care reuseste sa apropie atat perceptii diferite, cat si publicul de artisti. Gandit in asa fel incat sa ghideze spectatorul, mai degraba decat sa impuna un standard,

Outline defineste experienta implicata, armonizata caleidoscopic prin muzica si structuri vizuale.