Organizația ARTmin reprezintă o aglomerare de dorințe, visuri și idei ale unei echipe tinere de iubitori de artă, din Cluj-Napoca. Scopul nostru este de a promova, a susține și a populariza arta contemporană în toate formele ei, fie că e vorba despre muzică, performance, arte vizuale (pictura, sculptura, ceramica, instalațiile, fotografia) sau alte manifestări artistice.

Prin crearea unor spectacole de tipul mixed-media și prin armonizarea unor efecte estetice care iradiază simțurile, intenționăm să prezentăm experiențe artistice pentru fiecare iubitor de frumos. În plus, ne dedicăm timpul și ingeniozitatea construirii unei legături concrete între artiști și publicul lor.

În 2016 am conturat proiectul Outline. Proiectat cu o viziune ludică și arhitecturală, care include muzică și proiecții. Conceptul nu este unul rigid, ci reușește să se sincronizeze cu modul de înțelegere specific publicului său. De asemenea, ne propunem să creăm o atmosferă deschisă și un spațiu de lucru organic pentru diferite tipuri de evenimente culturale.

Pasiunea pentru artă, pentru viziunile unice asupra actelor artistice, împreună cu o platformă de abilități și interese diverse reușește să echilibreze un spațiu flexibil pentru interacțiunile dintre arte.

ARTmin îți armonizează mintea!